Alltid på väg

Om oss

Bara vara bra räcker inte, vi vill vara bäst

Vi är ett modernt transportföretag som transporterar gods enligt våra uppdragsgivares önskemål och arbetar för att erbjuda absolut högsta servicenivå. 

Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar på kvalitet. Det innebär att vi ska leverera godset i rätt tid och i oskadat skick, samt på ett sätt som tar största möjliga hänsyn till miljön. Naturligtvis är det också en självklarhet för oss att vara ett föredöme på vägarna och vi tar ett aktivt ansvar för att uppdragen utförs så trafiksäkert som möjligt.

EMS Transport & Logistik har en egen serviceverkstad i Örnsköldsvik. Där finns all utrustning för att kunna göra lättare service och reparationer av fordonen, samt en tvätthall. Vi ser underhållsverkstaden som en optimal möjlighet att kunna hålla en hög kvalité mot våra kunder.

City Bud AB ingår också i företagskonstellationen.

Varje dag, vardag som helg, har vi turer mellan Helsingborg, Malmö i söder upp till Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå i norr.

Alltid på väg

Sedan 1934

Företaget har anor sedan 1934 och för närvarande ligger koncentrationen på kyl- och frystransporter mellan Skåne, Östergötland och Norrland. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med fast personal även i Helsingborg, Norrköping, Skellefteå och Luleå med totalt 65 anställda.

Vi utför expressgods alla dagar i veckan. Vi utför även transporter till andra orter i Sverige om så önskas.

Vårt företag är anslutet till Schenker, vilket innebär att vi utför de transporter som Schenker träffar avtal om.

Här finns vi

Huvudkontor i Örnsköldsvik, med turer från Skåne till Norrland